Rămâi conectat

Actualitate

Un bărbat din Valea Lungă jefuit de copiii vecinilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Doi adolescenţi din comuna Valea Lungă au intrat fraudulos, la ceas de seară, în grajdul unui vecin de unde au furat mai multe echipamente. În plus, din răzbunare sau distracţie cei doi tineri au început să distrugă tractorul care era parcat în garaj.

Poliţiştii din Jidvei, au fost anunţaţi miercuri, 15 februarie, de către bărbatul călcat de hoţi, în legătură cu faptul că autori necunoscuţi, i-au sustras duminică, 12 februarie, mai multe bunuri din gospodărie şi i-au distrus tractorul. La scurt timp de la sesizare poliţiştii i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea acestor fapte,  R.P., de 18 ani şi C.A., de 17 ani, ambii din comuna Valea Lungă. S-a stabilit că dumnică, în jurul orei 20.30, mai tinerii consăteni au pătruns în grajdul situat curtea păgubitului, printr-o gaură pe care au făcut-o în acoperiş iar din interior au sustras mai multe chei auto, o menghină, un polizor, un storcător de struguri şi un dispozitiv metalic de prindere a utilajelor după tractor. Au trecut apoi la distrugerea tractorului începând cu sistemul de lumini, au rupt apoi instalaţia electrică, toba de eşapament şi conducta de la sistemul hidraulic, au introdus pământ în motorul utilajului şi i-au desumflat anvelopele. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi restituite păgubitului. Cei doi suspecţi sunt acum cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prețul polițelor RCA, plafonat până în 30 septembrie 2024 – proiectul se află în dezbatere publică

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prețul polițelor RCA, plafonat până în 30 septembrie 2024 – proiectul se află în dezbatere publică Ministerul Finanțelor pune în dezbatere publică proiectul elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară, prin care reglementează soluția temporară de prelungire până la data de 30 septembrie 2024 a perioadei de aplicare a HG nr. 1326/2023 privind stabilirea tarifelor de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea