Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Valea Lungă a tăiat peste 210 arbori nemarcați, specia salcâm. Prejudiciu de peste 3.500 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 7 februarie, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă s-au sesizat cu privire la faptul că, în perioada 28 ianuarie – 3 februarie, L.V., de 39 ani, din comuna Valea Lungă, judeţul Alba, a tăiat fără drept 218 arbori nemarcați, specia salcâm, cu diametrele între 8-30 cm., din locul numit ,,Valea Podului – În Plopi” de pe hotarul comunei Valea Lungă.

În urma verificărilor  s-a constatat că volumul total al materialului lemnos a fost de 25,952 m.c., fiind în valoare de 3531.02 lei. Materialul lemnos rezultat, a fost ridicat în vederea confiscării .

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea