Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un bărbat din Ţelna a murit ars într-un WC de lemn în Ighiu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 60 de ani din Țelna a murit carbonizat marți după-amiază la Ighiu. P.N. a fost cuprins de flăcări după ce a dat foc unor haine într-un WC dezafectat din material lemnos.

Potrivit localnicilor din Ighiu, victima era un om al străzii și suferea de tulburări phihice.

WC-ul dezafectat era situat lângă școala și primăria din localitate. P.N. a reușit să iasă din construcția în flăcări, dar a căzut la pământ după doar câțiva metri, unde a și decedat.

UPDATE raport IPJ Alba: „La data de 02.10.2012, orele 17.28,  prin apelul de urgență 112 polițiștii  Postului de Politie Ighiu, au fost sesizati cu privire la faptul că într-o clădire dezafectată din zona pieței agro-alimentare din Ighiu, județul Alba, se află o persoană de sex masculin ale cărei haine au luat foc.

La fața locului polițiștii au constat că bărbatul în vârstă de 60 de ani, din Ighiu, era decedat iar pe corpul acestuia erau evidențiate mai multe arsuri.

Cadavrul lui P.N. a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba în vederea efectuarii necropsiei şi stabilirii cauzei morţii, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a modului și cauzelor producerii incendiului, respectiv decesul bărbatului.”

 foto arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea