Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un bărbat din Dăroaia a RUPT hainele de pe fosta sa concubină și a amenințat-o cu MOARTEA, în plină stradă. A fost reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Dăroaia a RUPT hainele de pe fosta sa concubină și a amenințat-o cu MOARTEA, în plină stradă. A fost reținut de polițiști

Poliţiştii din Roșia Montană au reţinut un bărbat din localitatea Dăroaia, după ce și-ar fi agresat și amenințat, cu moartea, fosta concubină, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Gura Roșiei.

La data de 5 august 2021, poliţiştii din Roșia Montană au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Dăroaia, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii publice.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data 5 august 2021, în jurul orei 15.50, în timp ce se afla pe o stradă din localitatea Gura Roșiei, și-ar fi lovit fosta concubină, i-ar fi rupt hainele și ar fi amenințat-o, cu moartea, tulburând ordinea publică.

În cursul zilei de azi, 6 august, reținutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea