Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Cugir a fost prins după ce a furat 40 de litri de combustibil din rezervorul unei autobasculante

Dragoş Suciu

Publicat

în

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Cugir l-au identificat pe principalul suspect de comiterea furtului cantităţii de 40 de litri de combustibil din rezervorul unei autobasculante aflată pe șantierul unei staţii de epurare de pe raza orașului Cugir. Poliţiştii au fost sesizaţi în legătură cu această infracţiune sâmbătă, 20 iulie, iar pentru prinderea principalului suspect au avut nevoie de două zile.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de 19/20 iulie A.G., de 58 de ani, din Cugir, a sustras motorina pe care a dat-o fiului său pentru a o folosi în scopuri personale.

Poliţiştii au reușit recuperarea întregului prejudiciu iar faţă de suspect au întocmit actele premergătoare cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat

Ziarul Unirea

Publicat

în

MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat La nivelul județului Alba a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență de către Prefectul județului Alba – domnul Nicolae Albu, fiind adoptate mai multe măsuri având în vedere situația meteo prognozată pentru perioada următoare, COD PORTOCALIU de val de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea