Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Blaj și-a dat sora afară din casa părintească. Jandarmii au intervenit și i-au amendat pe cei doi frați

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără din Blaj a fost dată afară din casă de fratele său. Cei doi s-au certat în mijlocul drumului şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

Cei doi locuiesc împreună în casa părintească situată pe strada Alexandru Borza din municipiul Blaj.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “luni, 21 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, femeia în vârstă de 22 de ani a intrat într-un conflict cu soţia fratelui, iar acesta a aplanat cearta prin faptul că şi-a invitat sora afară din locuinţa comună. Ajunsă în stradă, femeia a continuat să-şi înjure şi să-şi ameninţe fratele cu acte de violenţă, iar reacţia similară a acestuia a determinat trezirea vecinilor, strângerea lor la locul incidentului şi împărţirea în tabere de susţinere.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a împiedicat amplificarea conflictului. Scandalagii au fost conduşi la sediul Secţiei de Jandarmi Blaj şi au fost identificaţi ca fiind M.A. ( 22 de ani ) şi M.S. ( 20 de ani). Jandarmii i-au îndrumat să apeleze la căi legale pentru rezolvarea divergenţelor şi i-au sancţionat cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea