Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba a furat două conserve de pește, o sticlă de whisky și două șampoane: Cum a scăpat de condamnare

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba a furat două conserve de pește, o sticlă de whisky și două șampoane: Cum a scăpat de condamnare

Un bărbat care a furat două conserve de pește, o sticlă de whiskey și două șampoane a scăpat de închisoare, în urma hotărârii Judecătoriei Blaj.

La data de 5.04.2022 în intervalul orar 16.29-16.34, suspectul a sustras de pe rafturile unui supermarket Profi, punctul de lucru din Șona, 2 conserve de peşte marca Rio Mare, o sticlă de whisky de 700 ml marca Ballantines şi două şampoane marca Head&ShouIders, în valoare totală de 183,49 lei, şi a trecut de casa de marcat fără să le achite.

Totodată, în cursul urmăririi penale suspectul a achitat în totalitate prejudiciul cauzat, în cuantum de 183,49 lei.

„Având în vedere conţinutul şi împrejurările comiterii, modul de săvârşire, scopul urmărit, faptul că legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de la 6 luni la 3 ani, faptul că suspectul a avut o atitudine sinceră, prejudiciul este unul redus şi a fost recuperat în întregime, persoana vătămată nu se constituie parte civila, faptul că există o disproporţie vădită între gravitatea urmărilor infracţiunii şi cheltuielile pe care le-ar implica desfăşurarea procesului penal, s-a considerat că nu se impune trimiterea în judecată, fiind îndeplinite condiţiile de la art. 318 alin. (1) din C. proc. pen.”, se arată în motivarea instanței.

Astfel, Judecătoria Blaj a hotărât faptul că „În baza art. 318 alin. 15 C.pr.pen. confirmă renunţarea la urmărirea penală dispusă din data de 24.10.2022 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea