Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

#Uitaocartepe8martie iar atmosfera din orașul tău va fi mai caldă, mai veselă, mai prietenoasă – A doua ediție a evenimentului pornește tot din Alba Iulia!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Uită o carte, pe 8 martie! (#Uitaocartepe8martie) un eveniment aflat la a doua ediție, lansat pe rețeaua de socializare Facebook de un tânăr din Alba Iulia, se va desfășura și în acest an sub deviza ”Și primăvara asta citim, iubim, zâmbim!”.

11046657_10203845377156656_29580066463190917_n”Uită cartea ta preferată sau orice carte, într-un loc special, un local drag ție, pe o bancă dintr-un anume parc, pe o anume bancă de pe o anume stradă, la ușa cuiva, lângă o floare, în autobuzul cu care mergi la job sau la școală, în geanta persoanei dragi, oriunde știi că o carte aduce zâmbete și lumină peste chipuri, pe 8 martie!”, a scris Adrian Fiț, inițiatorul evenimentului.

Prima ediție a avut loc în 2015 și a fost una de succes, mobilizând zeci de albaiulieni, dar și utilizatori ai rețelei de socializare din alte orașe. Pentru acest și-au anunțat participarea, până în prezent, peste 160 de persoane.

Tot ce trebuie să faceți este să fotografiați și să încărcați pe pagina evenimentului momentul și mesajul lasat pe cartea uitată și să arătați în acest fel că ați contribuit ca atmosfera din orașul dumneavoastră să devină mai caldă, mai veselă, mai prietenoasă.

CITEȘTE ȘI: #Uitaocartepe8martie – un eveniment de primăvară cu care un tânăr din Alba Iulia vrea să încălzească și să învioreze atmosfera din oraș

FOTO: arhiva 2015


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea