Tururi ghidate, cu microbuzul electric, în Cetatea Alba Carolina – o nouă atracție pentru turiștii care vizitează Alba Iulia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Turiștii care vizitează Alba Iulia, dar și localnicii, vor avea la dispoziție o nouă modalitate de a ”cunoaște” Cetatea Alba Carolina – vizitând-o în cadrul unui tur realizat cu un microbuz electric.

targul ALEA033În cursul plimbării vor avea la dispoziție informații specializate despre istoria obiectivelor pe care le vizitează, iar în timpul staționărilor, vor putea urmări imagini ale respectivelor locații dinainte de renovare, astfel încât să poată evalua transformarea prin care a trecut Cetatea.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Microbuzul electric a fost adus în Alba Iulia cu ocazia Târgului ALEA 2015, de firma My Eco Bike, prezentă cu un stand în cadrul evenimentului. Sâmbătă și duminică vizitatorii vor avea ocazia să parcurgă acest tur în mod gratuit, plecarea făcându-se din fața Casei de Cultur a Sindicatelor din Alba Iulia.

Potrivit reprezentantului firmei, tururile ghidate se vor organiza pe un traseul cât mai extins, care să cuprindă cât mai multe obiective turistice, și vin în special în ajutorul vârstinicilor și copiilor, care pot admira și pot afla lucruri noi despre Cetatea Alba Carolina, beneficiind totodată de o plimbare relaxantă și complet ecologică.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419