Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tururi ghidate, cu microbuzul electric, în Cetatea Alba Carolina – o nouă atracție pentru turiștii care vizitează Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Turiștii care vizitează Alba Iulia, dar și localnicii, vor avea la dispoziție o nouă modalitate de a ”cunoaște” Cetatea Alba Carolina – vizitând-o în cadrul unui tur realizat cu un microbuz electric.

targul ALEA033În cursul plimbării vor avea la dispoziție informații specializate despre istoria obiectivelor pe care le vizitează, iar în timpul staționărilor, vor putea urmări imagini ale respectivelor locații dinainte de renovare, astfel încât să poată evalua transformarea prin care a trecut Cetatea.

Microbuzul electric a fost adus în Alba Iulia cu ocazia Târgului ALEA 2015, de firma My Eco Bike, prezentă cu un stand în cadrul evenimentului. Sâmbătă și duminică vizitatorii vor avea ocazia să parcurgă acest tur în mod gratuit, plecarea făcându-se din fața Casei de Cultur a Sindicatelor din Alba Iulia.

Potrivit reprezentantului firmei, tururile ghidate se vor organiza pe un traseul cât mai extins, care să cuprindă cât mai multe obiective turistice, și vin în special în ajutorul vârstinicilor și copiilor, care pot admira și pot afla lucruri noi despre Cetatea Alba Carolina, beneficiind totodată de o plimbare relaxantă și complet ecologică.

[nggallery id=1010]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea