Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Tudor Gheorghe va concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Tudor Gheorghe01Artistul Tudor Gheorghe va susține, în 29 noiembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, concertul ”Adio, doamnă!”.

Spectacolul „Adio, doamna” este inspirat de operele și povestirile marilor personalități din literatura română, cum ar fi Tudor Arghezi sau Ion Minulescu dar și de compozițiile muzicale ale celor mai apreciați interpreți care s-au impus la acea vreme, precum Jean Moscopol, Titi Botez, Cristian Vasile sau Zavaidoc.

Sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu și în acompaniamentul orchestrei sale, Tudor Gheorghe le va dărui admiratorilor săi un repertoriu variat, o selecție de cântece deosebite, povesti frumoase și șlagăre din vremea boema a Bucureștiului de odinioară, refrene nemuritoare fredonate și astăzi.

Prețul unui bilet este de 70 de lei și poate fi achiziționat online, pe www.livione.ro, sau de la Casa de Cultură a Sindicatelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Programul pentru recalcularea pensiilor este gata. Anunțul făcut de Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

PENSII 2024: Programul pentru recalcularea pensiilor este gata. Anunțul făcut de Ministerul Muncii În ce mod vor fi modificate pensiile românilor odată cu recalcularea din septembrie a fost explicat de către Simona Bucura-Oprescu. Ministrul Muncii a vorbit și despre ce trebuie vârstnicii să facă pentru a le fi adăugate la pensie și sporurile primite pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea