Rămâi conectat

Curier Județean

Tribunalul Alba: ”Mulțumim autorităților locale pentru atribuirea terenului pe care se va construi noul sediu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prin hotărârile Consiliului Judeţean Alba şi Consiliului Local Alba Iulia nr. 43/27.03.2013 şi nr. 104/26.03.2013 s-a dispus atribuirea terenului în suprafaţă de 3815 m2  situat  în  zona  Piaţa Consiliului Europei în vederea construirii unui sediu nou al Tribunalului  Alba .

Dorim să subliniem faptul că deciziile sunt în perspectivă de o importanţă deosebită pentru activitatea judiciară desfăşurată în cadrul Tribunalului Alba în condiţiile în care actualul sediu a devenit necorespunzător, în raport de volumul şi complexitatea activităţii desfăşurate de instituţia noastră.

Este un prim pas din cadrul unui demers de durată, dar care, sperăm cu toţii, se va finaliza cu construirea unui sediu modern, care să corespundă standardelor actuale impuse de legislaţia internă şi europeană în ce priveşte activitatea judiciară.

Menţionăm că beneficiarul unui astfel de demers este în cele din urmă cetăţeanul, care sub o formă sau alta, ajunge să fie implicat în litigii de natură judiciară.

Dorim să mulţumim autorităţilor locale, respectiv Consiliului Judeţean Alba şi Consiliului Local Alba Iulia pentru deciziile adoptate prin care s-a manifestat o înţelegere deosebită importanţei pe care o reprezintă activitatea judiciară pentru cetăţean.

Cornelia Mureșan, președinte judecător al Tribunalului Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevii din Ighiu, vizită la Star Assembly, Sebeș: Au interacționat direct cu mediul de lucru într-o fabrică modernă din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii din Ighiu, vizită la Star Assembly, Sebeș: Au interacționat direct cu mediul de lucru într-o fabrică modernă din județul Alba Elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Ighiu, care fac parte din proiectul „Incluziunea pe piața forței de muncă a tinerilor din România”, au vizitat joi, 22 februarie a.c., una dintre unitățile de producție din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea