Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Trei tineri “întreprinzători” din Blaj, cercetați pentru furt. Au fost prinși cu “prada” în mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Blaj i-au depistat în flagrant delict, pe 3 tineri din comuna Crăciunelu de Jos care tocmai furaseră 90 de litri de motorină din rezervoarele a două autoutilitare parcate pe străzi din municipiul Blaj. Motorina a fost restituită păgubiților, iar față de cei 3 tineri a fost întocmit dosar de cercetare penală, pentru furt calificat.

 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Alba, “în noaptea de 12/13 septembrie, în jurul orelor 03.20, polițiștii de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au oprit, pentru control, un autoturism condus de A.E.R., de 19 ani, din comuna Crăciunelu de Jos. În autoturism mai erau doi tineri, de 21 și 31 de ani, tot din comuna Crăciunelu de Jos.

 

În urma verificărilor efectuate de polițiști, în portbagajul autoturismului au fost găsită cantitatea de 90 de litri de motorină, încărcată în mai multe recipiente din plastic, precum și un furtun.

 

Se pare că motorina a fost sustrasă de către cei 3 tineri, din rezervoarele a două autoutilitare, ce erau parcate pe străzile Gării și I.M. Klein din Blaj.

 

Prejudiciul a fost restituit păgubiților, iar față de cei 3 tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători

Bogdan Ilea

Publicat

în

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători Mai multe bănci din România au un program special de interacțiune cu clienții în perioada sărbătorilor pascale.  CEC Bank CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea