Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Trei tineri din Sebeș, REȚINUȚI de polițiști. Sunt bănuiți de comiterea unui furt de scule electrice de pe un șantier din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Sebeş au reţinut 3 bărbaţi din municipiu care sunt bănuiți de comiterea unui furt de scule de pe un şantier din Sebeş. Prejudiciul, în valoare de 10.000 de lei, a fost recuperat integral şi restituit reprezentanţilor societăţii păgubite.

Potrivit IPJ Alba, joi, 26 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat 3 bărbaţi, cu vârste de 18, 27 şi 30 de ani, din municipiul Sebeş, ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-un container cu scule amplasat pe un şantier de pe raza municipiului Sebeş, faptă reclamată poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile.

Se pare că, în noaptea de 25/26 octombrie a.c., cei 3 bărbaţi ar fi pătruns, prin efracţie, în container şi ar fi sustras mai multe scule electrice (drujbe, bormaşini, etc) a căror valoare a fost estimată la 10.000 de lei.

Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze integral prejudiciul, pe care l-au restituit societăţii păgubite.

Cei 3 bănuiţi de comiterea furtului au fost reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 27 octombrie a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

La activităţile desfăşurate pentru identificarea celor 3 bărbaţi, poliţiştii au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi  Alba – Detașamentul Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 400 de persoane legitimate în Alba, prin intermediul aplicației eDAC, în 24 de ore: Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor Joi, 25 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea