Rămâi conectat

Actualitate

Trei tineri din Ighiu riscă închisoarea pentru că au încercat să fure motorină din rezervoarele unor utilaje

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei tineri din comuna Ighiu au încercat să sustragă combustibil din rezervoarele a două utilaje parcate pe raza comunei.

Potrivit IPJ Alba, “în data de  11 iulie 2014, poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu i-au identificat pe 3 tineri din comună despre care există suspiciunea că sunt autorii unei infracţiuni de tentativă de furt, faptă comisă la începutul lunii august, a.c.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 04/05 iulie, B.D.T., de 20 de ani, împreună cu M.G., de 26 de ani şi B.B.A., de 19 ani, au încercat să sustragă motorină din rezervoarele a două utilaje, aparţinând unei societăţi comerciale şi care erau parcate pe raza localităţii Bucerdea Vinoasă, comuna Ighiu.

Faţă de cei 3 tineri, poliţiştii din Ighiu continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. de art. 228 alin. 1 şi art. 229 alin. 1 lit. b din Codul penal, raportat la art. 32 alin. 1 din acelaşi act normativ.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea