Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Trei proxeneţi care racolau fete pentru practicarea prostituţiei într-un bordel din Viena, condamnaţi la închisoare cu executare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Judecătoria Alba Iulia a pronunţat o primă sentinţă într-un dosar de proxenetism în care sunt inculpaţi doi bărbaţi şi o femeie. Cea mai mare pedeapsă, de 6 ani închisoare cu execuatre a primit-o Mihael Haiduc. Ceilalţi doi inculpaţi din dosar, Liviu Naghi Berki şi Corina Diana Alba au de executat fiecare câte 3 ani de detenţie. Cei trei au fost trimişi în judecată de procurorii DIICOT în septembrie 2010. Hotărârea Judecătriei Alba Iulia pronunţată luni, 14 mai 2012, nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Cei trei, Mihael Haiduc, Liviu Naghi Berki şi Diana Corina Alb sunt acuzaţi că au organizat o reţea de prostituţie şi proxenetism care a acţionat în cursul anilor 2008 şi 2009. Haiduc şi Berki au pus bazele unei grupări care se ocupa cu recrutarea şi transportul de tinere în Austria, unde practicau prostituţia într-un bordel din Viena. Liviu Berki era însărcinat cu racolarea tinerelor, iar Mihail Haiduc le convingea să meargă în Austria, în vederea practicării prostituţiei. Diana Corina Alba, concubina lui Haiduc, practica ea însăşi prostituţia în acel club. Ulterior, s-a ocupat de supravegherea tinerelor aduse şi colectarea banilor obţinuţi din activitatea infracţională. Printre fetele convinse de aceasta să practice prostituţia în Austria se numără şi două tinere din Alba, Letiţia B. şi Susana R.

Berki a fost judecat în stare de arest preventiv, în timp ce Haiduc a fost eliberat sub control judiciar în ianuarie 2011.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea