Ziarul Unirea
 

„Traseul Fotografului Unirii”. Reconstituirea traseului parcurs pe bicicletă de fotograful Samoilă Mârza, organizat de Rotary Club Alba Iulia şi Lions Club Alba Iulia

Pe 15 septembrie,  Rotary Club Alba Iulia împreună cu  Lions Club Alba Iulia şi-au propus reconstituirea traseului parcurs pe bicicletă de fotograful Marii Uniri, Samoilă Mârza, de la Alba Iulia la Galtiu.

„Traseul Fotografului Unirii”, aşa se intitulează acţiunea în care rotarienii îşi arăta respectul după 100 de ani de la marele eveniment, pentru toate fotografiile făcute de Samoilă Mârza, pe data de 1 Decembrie 1918 la Alba Iulia.

Toate acţiunile desfăşurate în acest an de Rotary Club Alba Iulia, Lions Club Alba Iulia şi Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis au loc sub egida Anul Centenarului Marii Uniri.

Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stabileşte relaţii de bună înţelegere. Membrii Clubului Rotary Alba Iulia îşi unesc forţele pentru a promova şi derula diferite proiecte în plan social, pentru întreaga comunitatea, nu doar la nivelul Municipiului Alba Iulia ci pe întreg teritoriul judeţului Alba.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...