Rămâi conectat

Politică Administrație

Traian Cornea: Dorinţele cetăţenilor trebuie să fie prioritare în administrarea municipiului Sebeş!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe Valea Frumoasei, în fermecătoarea zonă a Munţilor Şureanu, am cunoscut un tânăr, Traian Cornea, născut într-o zonă pitorească – la Căpâlna de Sebeş, acolo unde dacii au întemeiat o vestită cetate. 

Ca orice tânăr, a visat la o viaţă mai bună  pentru el şi familia lui şi a luptat pentru ca dorinţele sale să se-mplinească. Prin muncă asiduă, a dezvoltat o afacere de succes pe care poate unii aţi descoperit-o deja pe Valea Sebeşului, pe Transalpina.

Traian Cornea01

E legat sufleteşte de municipiul Sebeş, pentru că aici a avut cele mai mari realizări: şi-a întemeiat o familie şi s-a bucurat de naşterea primului copil. Aici, la Sebeş, Traian Cornea a înţeles, cu timpul, că nu toate sunt aşa cum ar trebui, că oamenii vor mai mult din partea celor care îi reprezintă. Poate, mulţi tineri din Sebeş  gândesc la fel, simt nevoia unor investiţii majore în infrastructura oraşului, astfel renunţându-se la tradiţionala peticire a carosabilului. Totodată, tinerii, dar şi ceilalţi locuitori ai municipiului îşi doresc ca banul public să fie gestionat cu responsabilitate.

Locuitorii oraşului au înţeles demult că modernizarea vechiului burg trebuie realizată ţinând seama de istoria locurilor. De asemenea, localnicii au observat că, din păcate, mediul nu este o prioritate pentru actuala administraţie locală. Nu în ultimul rând, calitatea serviciilor de care beneficiază populaţia oraşului lasă mult de dorit. Traian Cornea, un tânăr curajos şi încrezător din Sebeş, este de părere că a sosit timpul ca cetăţenii municipiului să se unească şi să lupte pentru ca dorinţele lor să se împlinească! Dacă aveţi curaj şi simţiţi că puteţi schimba faţa oraşului implicaţi-vă alături de Traian Cornea şi nu veţi regreta!

“Îmi doresc să împărtăşesc experienţa mea în administraţie viitorului primar şi împreună să schimbăm imaginea oraşului”, ne-a declarat Traian Cornea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea