Rămâi conectat

Actualitate

TRAGIC: Un angajat de penitenciar s-a ÎMPUȘCAT MORTAL cu arma de serviciu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

TRAGIC: Un angajat de penitenciar s-a ÎMPUȘCAT MORTAL cu arma de serviciu

Un angajat al Penitenciarului Arad s-a împuşcat, sâmbătă, cu arma de serviciu şi a decedat, procurorii fiind la faţa locului pentru a face cercetări.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declarat că se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului criminalist, „iar încadrarea faptei se va face ulterior, cel mai probabil pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii”, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, Ionel Iovescu, a declarat că victima avea 32 de ani şi lucra pe postul de agent de trei ani. Angajatul a folosit arma de serviciu pentru a se împuşca la locul de muncă. Surse din cadrul penitenciarului afirmă că bărbatul nu era cunoscut de colegi cu probleme de sănătate, emoţionale sau financiare, astfel că deocamdată nu se ştie de ce şi-ar fi luat viaţa. Pe lângă ancheta începută de procurori, conducerea Penitenciarului Arad a început o anchetă internă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea