Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tragedia se confirmă! Echipajele de pompieri au scos la mal cadavrul tânărului înghițit de Râul Târnava, la Valea Lungă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

inecatEchipajele de pompieri din cadrul Gărzii Blaj au găsit și scos astăzi la mal cadavrul tânărului înghiit duminică de Râul Târnava, pe raza localității Valea Lungă.

Este cea de a noua persoană care și-a pierdut viața înecată în râurile din județul Alba.

Vă reamintim că ieri, poliţiştii Secției 5 Poliţie Rurală Blaj au fost  sesizaţi de către o femeie de 29 de ani din comuna Valea Lungă cu privire la faptul că fratele ei, M.V.C., de 24 de ani, din comuna Valea Lungă, a intrat în albia râului Târnava  şi nu a mai ieşit.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Politiei Municipiului Blaj, poliţişti ai Postului de Politie Valea Lungă şi lucrători ai Gărzii de Intervenţie SMURD Blaj care au desfășurat activităţi de căutare a tânărului.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în după amiaza zilei de 21 iulie, tânărul era la iarbă verde împreun cu mai mulţi prieteni, pe malul râului Târnava Mare iar la un moment dat, fără a şti să înoate, a  intrat în albia râului pentru a se răcori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea