Rămâi conectat

Actualitate

Trafic auto bolcat şi nervi întinşi pe şoseaua de centură din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un TIR defect a creat în această după-amiază un ambuteiaj de-a lungul mai multor kilometri. Coloanele de maşini blocate în trafic pe ambele sensuri se întind  până la Lancrăm în direcţia Sebeş, pînă la intrarea în Alba Iulia dinspre Cluj-Napoca şi chiar din direcţia Vinţu de Jos spre DN 1.

Nervii şoferilor sunt tot mai întinşi după ce reparaţile la pasarela de peste calea ferată nu se mai termină. Orice incident poate  provoca blocaje rutiere pe şoseaua de centură a municipiului. Lucrările de reabilitare a pasarelei, care au dus la restricţionarea în totalitate a circulaţiei auto pe acest tronson au fost începute în luna mai. Ultimul termen de redeschidere parţială al podului este luna decembrie. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vouchere de 10.000 de lei pentru românii care locuiesc la curte: Cum se pot obține banii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Vouchere de 10.000 de lei pentru românii care locuiesc la curte: Cum se pot obține banii Un program inițiat de stat ar putea să vină în sprijinul oamenilor care stau la curte. Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a vorbit despre proiect și cum ar putea românii să intre în posesia voucherelor în valoare de 10.000 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea