Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

”Totul e bine când se termină prost” – lansare de carte Walter Ghidibaca la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iubitorii de carte din Cugir sunt invitaţi la Casa de Cultură, sâmbătă, 10 august, de la ora 18.00, la lansarea volumului de proză ”Totul e bine când se termină prost”, aparţinând ziaristului clujean Walter Ghidibaca, apărut la editura Eikon.

Subiectul cărţii este povestea unui jurnalist care face o expediţie cu Dacia până în Siberia şi este arestat la înapoiere pentru că, abţiguit fiind, spune că are o bombă în rucsac când e întrebat de vameşi de conţinutul bagajului.

Pentru aceasta petrece opt luni în închisoare. Redam mai jos câteva fragmente din publicaţia autorului:

Sunt în arestul poliţiei. Iuri se uită cu aceiaşi ochi albaştri după mine şi mă
aşteaptă să mă conducă după gratii. După o oră îmi face semn să-mi iau rucsacul şi să-l urmez. Încep să am un licăr de speranţă. Poate mi se va da drumul. Urcăm din nou în maşină. Când îmi dau seama că nu merge spre aeroport ci spre oraş, simt că îmi plezneşte capul. Nu pot să cred că este adevărat ce mi se întâmplă! Şi totuşi… Poate este totuşi o farsă!. Este ideea care îmi macina mintea în continuare, de-a lungul întregului drum. Ajungem pe o stradă lăturalnică, destul de pustie, lângă o clădire mare. Poarta metalică în faţa căreia am aşteptat în maşina se deschide cu un huruit greu”. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea