Rămâi conectat

Actualitate

Toamna asta, fă o schimbare în casa ta și înveselește-o! Cumpără un covor nou și frumos! La eMAG ofertele pornesc de la 34 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lunile de toamnă nu sunt toate încântătoare. Când vii acasă după o zi mohorâtă cu ploaie măruntă și frig, parcă simți nevoia să te înveselești. Iar, dacă nu știai, cea mai la îndemână schimbare, care îți va colora căminul și îi va da un cu totul alt aspect, e aceea a covorului, spun specialiștii.

Si acum chiar merita sa faci o alegere, pentru ca la eMAG toate covoarele sunt la preturi spectacol. Pornesc de la 34 de lei bucata.

Clasice, cu forme geometrice, neregulate, cu motive florale jucause, cu mozaicuri fel de fel, traditionale, simple sau pline cu elemente 3D, din materiale diverse, pufoase ori mai sobre, covoarele ofera casei tale pata de culoare care face diferenta.

Ia da un ochi la covorul din sufragerie! Parca e cam tocit, cam sters, fara viata! E momentul sa faci schimbarea! L-ai observant atent si pe cel din dormitor sau din camera copilului? E pacat sa nu profiti de oferta si sa faci o surpriza intregii familii.

Specialistii in decoratiuni interioare spun ca un covor nou si bine ales aduce o nota de confort si eleganta, iti bucura privirea, te face mai optimist, iar casa iti va parea fantastic de schimbata.

Daca te-ai decis sa ne urmezi sfatul, iti dam si cateva ponturi care sa-ti faca alegerea mai usoara.

Daca ai un parchet frumos, ia un covor nu prea mare, ca sa nu dea senzatia de inghesuit. Lasa sa se vada si o parte din podea, deoarece, pentru a fi apreciat la justa lui valoare, covorul trebuie sa poata fi vazut in intregime, si nu sa fie acoperit de piese de mobilier.

In ceea ce priveste culoarea, incearca un contrast cat maiplacut. Daca incaperea e mare si luminoasa, orienteaza-te spre un covor mai inchis la culoare. In cazul in care spatiul nu e foarte generos, mergi pe culori pastelate!

Fii atent si la contrastul dintre parchet si noul covor. La un mahon sauwenge merge de minune un covor deschis la culoare, iar pe podelele deschise, un covor in care predomina visiniul sau bleumarinul va arata nemaipomenit.

Imprimeul trebuie sa se potriveasca stilului in care iti este decorate locuinta. Covoarele in de tip persan isi gasesc locul intr-o casa mai conservatoare, in vreme ce in incaperile minimaliste, moderne s-ar preta un covor cu elemente abstracte ori unul foarte simplu, chiar intr-o singura culoare. Va devein piesa de rezistenta a camerei.

Copiii vor fi mereu fericiti cu un covor viu colorat, cu personaje din desene animate, din filme, cu jocuri sau elemente care le defines varsta la care distractia si visarea sunt pe primul loc.

Cat priveste materialele din care sunt confectionate, in functie de locul in care vrei sa le asezi, trebuie sa te decizi daca vrei unul mai gros si mai pufos ori unul care sa fie mai aspru, sa preia si sa retina praful mai usor. Pentru ca, nu-i asa, si intretinerea covoarelor este una importanta. Cea din urma varianta se recomanda pentru spatiile cu traffic mai intens.

In aceste zile pe eMAG poti alege din cateva mii de modele, de la cele foarte simple pana la unele complexe, adevarate opere de arta. Toate la preturi excelente.

Dincolo de preturile incredibil de mici, pe eMAG ai posibilitatea sa compari, sa ceri pareri, sa analizezi experientele celor care le-au cumparat deja si care iti pot impartasi informatii pretioase.

Convinge-te cu un simplu click, pe care ilp oti face din fotoliul de acasa ori de la birou, iar comanda va ajunge la usa ta in cel mai scurt timp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea