Rămâi conectat

Actualitate

TNL Abrud are o nouă conducere. Bogdan Furdui ales președintele organizației pentru următorii doi ani

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 23 februarie, începând cu ora 17.00, s-a desfășurat Adunarea Generală a Organizației de Tineret a PNL Abrud, la care au participat în jur de 30 de persoane, membrii sau simpatizanți ai Partidului Național Liberal.

La eveniment au participat lideri locali ai PNL, precum Lucian Vasilache (președintele PNL Abrud), Dorel Pașca (viceprimarul orașului Abrud), Liviu Gherghel (consilier local PNL în cadrul Consiliului Local Abrud) ș.a. Din partea conducerii județene a TNL Alba au participat: Cristian Radu (președintele TNL Alba), Emil Toma și Florin Dan (vicepreședinți TNL Alba), Cristi Puie (secretar general TNL Alba), Ionuț Bâscă (membru al BPT TNL Alba), precum și Adrian Simion (purtător de cuvânt al PNL Alba).

Adunarea Generală a TNL Abrud a avut ca principal punct pe ordinea de zi alegerea unei noi structuri de conducere pentru următorii doi ani. Vechiul birou de conducere și-a încheiat mandatul și s-au organizat noi alegeri pentru Biroul Politic al TNL Abrud.

În urma votului Bogdan Furdui a fost ales ca președinte al TNL Abrud. Vicepreședinți au fost desemnați: Tudor Furdui, Alina Oaida și Claudiu Oniță. Membrii în cadrul BP TNL Abrud vor fi Adrian Lazăr, Vasile Morar, Victor Pașca, Vlad Mihai Satmari, Bogdan Sturza, iar Mihai Sturza și Radu Sturza vor activa ca membrii supleanți.

Potrivit PNL Alba, “în discursul său președintele PNL Abrud, Lucian Vasilache, le-a transmis tinerilor liberali abrudeni toată susținerea pentru viitoarele proiecte ale TNL Abrud. De asemenea, au fost aduse în discuție: situația politică la nivel național și local, momente importante din istoria PNL la nivel național și local, modul în care partidul se va pregăti pentru anul electoral 2014, chestiuni referitoare la dezvoltarea economică a orașului Abrud și a zonei înconjurătoare ș.a. Radu Cristian, președintele TNL Alba, a atins, în discursul său, unele subiecte foarte importante pentru PNL și TNL la nivel local: importanța rețelei electorale, organizarea structurilor de partid la nivel local, pregătirea partidului pentru provocările viitoare ș.a.m.d. De asemenea, Adrian Simion a vorbit despre proiectele importante pe care PNL și TNL le susțin la nivel național, regional și local, importanța tinerilor în societatea românească și în PNL și modul în care tinerii pot să se dezvolte politic în structurile de conducere ale Partidului Național Liberal.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă.

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă Conform sondajului, cu 46,6% din intenția de vot la europarlamentare este alianța 46,6%, pe locul secund este AUR cu 16,7%, iar pe locul trei, Alianța Dreapta Unită cu 13,8%. Comparativ cu luna precedentă, Alianţa PSD-PNL […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea