Rămâi conectat

Politică Administrație

Tinerii Liberali din Alba plecă la ”Școala de vară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cristian radu - sebesTineretul Național Liberal organizează la Constanța, în ultima săptămână a lunii august, evenimente dedicate tinerilor liberali, dar și celor neimplicați politic, dezvoltând, astfel, o punte de comunicare între clasa politică și tinerii din România.

Sâmbătă, 31 august a.c., ora 16.00, peste 2.500 de tineri din toate județele țării vor participa la evenimentul “România pentru tineri”, organizat de “Echipa lui Crin”, la Sala Sporturilor din Constanța. Dintre aceștia, aproximativ 30 sunt din județul Alba.

”Echipa lui Crin” este o platformă de dezvoltare socială care se adresează tuturor românilor care împărtășesc valorile naționale și liberale. ”Ne dorim ca toți tinerii din România, care împărtășesc aceeași viziune ca a noastră în privința dezvoltării României, atât cei din structurile politice, cât și cei neimplicați politic, să vină alături de noi”, a spus președintele TNL Alba, Radu Cristian.

Președintele Tineretului Național Liberal, Florin-Alexandru Alexe, vicepreședinte al PNL, a declarat că “în fiecare an, Școala de vară este un prilej de a discuta cu tineri din toată țara despre problemele cu care se confruntă și de a identifica soluții care să susțină educația și dezvoltarea lor. Evenimentul “România pentru tineri” este dedicat colaborării dintre tinerii neimplicați politic și structurile politice, care pot susține proiectele tinerei generații din România”.

Președintele PNL, Crin Antonescu, va fi prezent alături de tineri la evenimentul “România pentru tineri”. De asemenea, au fost invitați să participe liderii USL, președintele PSD, Victor Ponta, și președintele PC, Daniel Constantin, precum și alți reprezentanți din forurile de conducere ale partidelor care compun Uniunea Social Liberală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba Aproape 2 kilometri de străzi urmează să fie modernizate și reabilitate în comuna Sâncel. Primăria a cerut acordul de mediu de la APM Alba pentru proiectul finanțat din bugetul local. „Este un proiect pe care l-am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea