Rămâi conectat

Politică Administrație

Tinerii liberali din Abrud și-au ales o nouă conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi, 04 iunie, începând cu ora 18.00, s-a desfășurat Adunarea Generală a Organizației de Tineret a PNL Abrud, la care au participat în jur de 30 de persoane, membri sau simpatizanți ai Partidului Național Liberal.

TNL Abrud

TNL Abrud

Evenimentul s-a bucurat de prezența unor lideri locali ai PNL, precum Marcel Stan (consilier județean PNL), Dorin Leah (vicepreședinte PNL Abrud), Florin Leah (secretar executiv PNL Abrud) ș.a. Din partea conducerii județene a TNL Alba au participat: Tudor Ponoran (copreședinte TNL Alba), Emil Toma și Adrian Simion (vicepreședinți TNL Alba), Cristi Puie (secretar general TNL Alba).

Liderii locali ai PNL Abrud, le-au transmis tinerilor liberali abrudeni toată susținerea pentru viitoarele proiecte ale TNL Abrud. De asemenea, au fost aduse în discuție: situația politică la nivel național și local, momente importante din istoria PNL la nivel național și local, modul în care partidul se va pregăti pentru anul electoral 2016, chestiuni referitoare la dezvoltarea economică a orașului Abrud și a zonei înconjurătoare ș.a.

Liderii TNL Alba, au atins, în discursurile lor subiecte foarte importante pentru PNL și TNL la nivel local: importanța rețelei electorale, organizarea structurilor de partid la nivel local, pregătirea partidului pentru provocările viitoare, proiectele importante pe care PNL și TNL le susțin la nivel național, regional și local, importanța tinerilor în societatea românească și în PNL și modul în care tinerii pot să se dezvolte politic în structurile de conducere ale Partidului Național Liberal.

Adunarea Generală a TNL Abrud a avut ca principal punct pe ordinea de zi alegerea unei noi structuri de conducere pentru următorii doi ani. Vechiul birou de conducere și-a încheiat mandatul și s-au organizat noi alegeri pentru Biroul Politic al TNL Abrud.

În urma votului, BPL TNL Abrud va avea următoarea componență: președinte: Faur Marcel; prim-vicepreședinte: Vasilache Iulia; secretar general: Ignat Iulia (secretar general); vicepreședinți: Bobar Daniel, Bendea Paula, Sularea Roxana, Cioara Mihail, Deoanca Dan, Comănescu Valentin, secretari executivi: Bostan Ioana, Furdui Ștefan, Mihețiu Manuela, Bîrlea Alin, Chendriș Andrei, Prața Mirela.

 

Prof. Adrian SIMION,

Coordonator T-Comunică – TNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea