Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Tineri din Baia de Arieș reținuți de polițiști pentru tâlhărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii din Baia de Arieş i-au reţinut pe cei doi tineri din Baia de Arieş care, în noaptea de 01/02 iunie, ar fi tâlhărit un bărbat.

Potrivit IPJ Alba, “în după amiaza zilei de 3 iunie 2015, poliţiştii de investigaţii criminale din Baia de Arieş au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de G.N.C., de 22 de ani şi P.I.I., de 25 de ani, ambii din Baia de Arieş.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în seara zilei de 01.06.2015, în jurul orelor 0.30, l-au urmărit pe un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce se întorcea la domiciliu după ce a consumat băuturi alcoolice într-un bar din oraş, iar pe un teren viran din apropierea străzii Minelor, G.N.C. l-a agresat şi i-au sustras suma de 600 de lei. Ulterior, cei doi au împărţit suma de bani.

Faţă de G.N.C. şi P.I.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentaţi la Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 10 iunie 2024: Temperaturi mai mari decât cele normale și ploi puține. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 10 iunie 2024: Temperaturi mai mari decât cele normale și ploi puține. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Meteorologii ANM au publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, mai exact pentru intervalul 13 mai – 10 iunie 2024. Potrivit estimărilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea