Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tineri bănuiţi de comiterea unui furt identificaţi de polițiștii din Sebeș, cu ajutorul indiciilor oferite de un martor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş îi cercetează pe doi tineri din judeţul Argeş care sunt bănuiţi de comiterea unui furt dintr-un autoturism ce se afla în parcarea autostrăzii A1, pe raza comunei Pianu. Prejudiciul a fost recuperat integral.

hoti minoriÎn fapt, în dimineaţa zilei de 3 martie, 2015, în jurul orei 7.45, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat de 50 de ani, din judeţul Argeş, şofer al unui tir ce se afla în parcarea autostrăzii, cu privire la faptul că dintr-un autoturism aflat în parcare, doi indivizi au sustras bunuri după care au plecat cu un autoturism.

Apelantul a reușit să reţină numărul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasau suspecţii şi a oferit indicii utile poliţiştilor, iar autoturismul a fost identificat în trafic şi oprit de către poliţiştii rutieri din judeţul Sibiu, pe raza localităţii Tălmaciu.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în dimineaţa zilei de 3 martie a.c., C.V., de 18 ani, împreună cu S.R., de 16 ani, ambii din comuna Merişani, judeţul Argeş, au sustras două genţi dintr-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, ce se afla în parcarea de pe autostrada A1, pe raza localităţii Pianu, sensul Deva – Sebeş.

Se pare că ocupanţii autoturismului se odihneau iar uşile acestuia nu erau asigurate. Tinerii au sustras două genți în care se afla o tabletă, mai multe acte de identitate, carduri, documente și bunuri personale, în valoare de 2.000 de lei.

Păgubiţii nu au sesizat poliţia şi şi-au continuat drumul spre Bulgaria, în după amiaza aceleiaşi zile ajungând în ţara natală.

Poliţiştii au reuşit să recupereze toate bunurile sustrase de către cei doi tineri, cu ajutorul documentelor găsite au identificat victima, iar prin intermediul poliţiştilor din Punctul de Contact Giurgiu aceasta a fost anunţată. În cursul zilei de ieri, 4 martie, bunurile sustrase i-au fost restituite.

Faţă de cei doi tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea