Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Termen prelungit până la 28 februarie pentru depunerea cererilor de acordare a subvenţiei la motorină şi a plăţii primelor de asigurare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gheorghe Feneser prefectConducerea Prefecturii Alba a primit recent o serie de sesizări, din partea unor cetăţeni care i-au solicitat sprijinul în vederea prelungirii termenului de depunere a cererilor pentru obţinerea subvenţiei la motorina în agricultură.

Prefectul Gheorghe Feneşer a luat legătura personal cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, domnul Daniel Constantin, care i-a promis că problema ridicată de domnia sa  va fi soluţionată  în mod favorabil.

Cererile de acordare a ajutorului de stat pentru  motorina în agricultură, aferente trimestrului IV al anului 2013, însoţite de situaţia centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate pentru trimestrul respectiv, precum şi de documentele fiscale doveditoare se pot depune la APIA Alba până în data de 28 februarie a.c. Totodată şi cererile de acordare a ajutorului de stat în agricultură pentru plata primelor de asigurare, pentru poliţele de asigurare încheiate cu societăţile de asigurare-reasigurare, pentru animale, păsări şi/sau familii de albine, pot fi predate la centrele judeţene ale APIA până la data de 28 februarie 2014. Am luat decizia ca această hotărâre să fie transmisă de urgenţă tuturor primarilor din judeţ, care să informeze la rândul lor pe beneficiarii acestor măsuri” a declarat prefectul de Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea