Rămâi conectat

Curier Județean

Teologi curajoși dintr-un cămin din Alba Iulia au alergat un hoț care încercase să fure din internat

Bogdan Presecan

Publicat

în

Miercuri dimineață, poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, în timp ce se aflau în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, au observat doi bărbaţi care alergau unul după altul, cel din urmă strigând: „Prindeţi hoţul”.

Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii au pornit în urmărirea „hoţului” şi, în scurt timp, au reușit să-l prindă.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în dimineaţa zilei de 26 martie, în jurul orelor 9,40, S.D.I., de 45 de ani, din orașul Victoria, judeţul Braşov, a pătruns în căminul unui liceu din Alba Iulia, situat pe strada Muşeţelului, cu intenţia de a sustrage bunuri.

Întrucât a fost observat de un tânăr în vârstă de 24 de ani, reprezentant al căminului, a renunţat la intenţia de a comite furtul şi a părăsit în fugă căminul, fiind urmărit de către doi tineri din cămin.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că S.D.I., cunoscut cu antecedente penale şi ca infractor voiajor, este bănuit de comiterea, la data de 24 februarie 2014 a unui furt din același cămin, ocazie cu care ar fi sustras un laptop, un hard disk extern  precum şi suma de 700 de lei, în dauna unuia dintre elevii ce locuieşte în internat.

Faţă de S.D.I. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 27 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba cu propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 zile sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă de furt calificat.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea