Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deşi se pretinde un plus, Mihai Babiţchi, considerat în plus la conferinţa PDL Alba de către deputatul Clement Negruţ

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PDL Alba Clement Negruţ a părăsit azi conferinţa de presă a PDL Alba imediat după ce directorul de comunicare, Mihai Babiţchi, a început să ţină o lecţie de deontologie la adresa reprezentanţilor mass-media prezenţi în sală. Prin discursul său, menit să detensioneze situaţia creată săptămâna trecută, Babiţchi nu a reuşit decât să-şi enerveze şi colegul de partid.

Directorul de comunicare al PDL Alba a încercat să-şi motiveze atitudinea de la conferinţa precedentă când a interzis jurnaliştilor să pună întrebări în afara subiectelor de pe ordinea de zi, prin aceea că este de datoria sa să vegheze la desfăşurarea conferinţelor de presă „pentru că nu toţi politicienii au abilitatea de a se măsura cu ascuţişul întrebărilor unui ziarist”. Acesta a fost momentul când Clement Negruţ s-a ridicat şi a părăsit sala, fără a oferi vreo explicaţie.

Deputatul a revenit după aproximativ o oră, spre finalul conferinţei, şi a explicat că a plecat din cauza remarcilor lui Mihai Babiţchi, considerând că atunci când acesta sa vorbit despre politicieni mai puţini abili s-a referit şi la persoana sa, din moment ce se afla în sală. „Am revenit la conferinţă pentru că nu vreau să credeţi că am o problemă cu presa. Nu am teamă de a răspunde la nicio întrebare însă nu pot să stau să mi se spună că nu am abilitate de a răspunde la întrebările presei. Nu am nimic nici cu domnul Babiţchi însă cred că în PDL Alba trebuie să se revină la o relaţie deschisă cu presa”, a precizat Clement Negruţ.

La conferinţa de presă de vineri, 13 ianuarie, Mihai Babiţchi a încercat să impună o nouă strategie de comunicare în PDL Alba. El a cerut atunci jurnaliştilor să se limiteze la subiectele aflate pe ordinea de zi ale conferinţei şi să nu încerce să mai pună întrebări „capcană” liderilor PDL. A revenit însă asupra acestei cerinţe aberante precizând azi că sunt permise orice fel de întrebări, chiar şi în afara subiectelor de pe ordinea de zi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea