Rămâi conectat

Ştirea Ta

Tendinţe în machiajul anului 2012

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Tendinţele în machiaj pentru sezonul primăvară-vară 2012 ne conferă imaginea plină de candoare a unei femei expresive, cu chip luminos şi buze senzuale.
Iată principalele tendinţe în machiaj pentru primăvară-vară 2012 şi motivele din spatele acestor alegeri:
1. Sprâncene puternic conturate
Nu doar trebuie să păstrăm linia naturală a sprâncenelor, ci trebuie să le conturăm folosind o nuanţă de creion de sprâncene sau fard camel, pentru a conferi profunzime privirii.
2. Ten mat – blush delicat
Se mizează pe machiajul tenului de o naturaleţe ireală, în contrast cu buzele rozalii şi ochii strălucitori. Se propune accentuarea acelui glow de sănătate apelând la un blush în nuanţă de piesică, aplicat strict pe pomeţi.
3. Ochi strălucitori, cu accente metalice şi pietre preţioase
Pentru a sublinia delicateţea convenită a fi trăsătură obligatorie pentru machiaj în primăvara/vara anului 2012, makeup artiştii au apelat la accente metalice, amplasate în colţul intern al ochilor şi subtil conturând întreaga pleoapă.
Aceleaşi particule stau la baza unui machiaj creat în jurul unor nuanţe de pietre preţioase, trend foarte popular pentru machiajul la ocazii speciale. Alege grena, verde smarald, albastru intens, ametist delicat sau gri închis pentru un look special pentru primavara/vara 2012.
Pentru machiajul de zi, mergi cu încredere pe nuanţe de verde mentă. Din câte se observă pe podiumuri – atat în machiaj, cât şi în colecţiile propriu-zise – se anunţă a fi culoarea anului.
4. Buze pop art
Nuanţele de roşu stacojiu, acoperite de pigment portocaliu neon spune multe despre femeia modernă. Accentele puternice se juxtapun cu imprimeurile geometrice, foarte grafice, pentru a descrie independenţa eroinei contemporane.(www.intrefete.ro)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea