Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Te urmărește GHINIONUL în dragoste? Iată 7 reguli care te ajută să îl ”spargi”!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Norocul în dragoste întârzie să apară la orizont, iar tu te-ai săturat de dezamăgirile pe care le-ai avut? Crezi că ai făcut tot ceea ce ţinea de tine şi nu îți poți da seama cu ce ai greşit până acum? Şterge-ţi lacrimile, înlocuieşte oftatul cu un zâmbet şi citeşte următoarele reguli care te vor ajuta să alungi ghinionul din viaţa ta amoroasă!

noroc in dragoste

Nu-ţi mai plânge de milă!

Nu rezolvi nimic dacă te adânceşti şi mai mult la suferinţă trăită, dimpotrivă. Nu lăsa că gândurile negative să te tragă înapoi şi să te facă chiar să crezi că este ceva în neregulă cu tine, dacă nu întâlneşti un bărbat potrivit. Încrederea în sine va atrage lucruri pozitive în viaţa ta, iar bărbaţii te vor percepe cu alţi ochi. Nu uita că o femeie încrezătoare în atuurile ei este sexy. Arăta acest lucru atât prin atitudine, cât şi prin vestimentaţie.

Nu suferi prea mult după un bărbat

Dacă o relaţie nu a decurs aşa cum îţi doreai, nu are sens să te mai uiţi înapoi şi să suspini după ce a fost, cu atât mai mult dacă bărbatul respectiv nici nu ştia să se poarte cu tine. Este normal să treci printr-o perioadă mai grea, însă ai grijă să nu dureze mai mult de câteva luni (cel mult) pentru a depăşi acest moment. Ideea că nu vei mai întâlni niciodată pe nimeni s-ar putea să încolţească uşor în mintea ta, însă nu ar trebui să o laşi să te influeteze prea mult. Pur şi simplu nu era acest bărbat alesul tău.

Misterul alungă ghinionul în dragoste

Probabil că ţi s-a întâmplat să îi mărturiseşti mai mult decât ar fi trebuit unui bărbat cu care te-ai întâlnit doar de câteva ori. Nu este bine să îţi descarci lada emoţională în faţa cuiva pe care nici măcar nu îl cunoşti prea bine. Nici nu te gândi să îi spui că deja vrei să te măriţi şi că îţi doreşti trei copii. Reprezentanţii sexului opus tind să se sperie de astfel de „proiecte” şi să dea înapoi. De altfe, nu ar trebui să mărturiseşti astfel de gânduri nici altui bărbat cu care nu eşti implicată într-o relaţie.

Nu te arata disponibilă

Nu îi arătă niciodată unui bărbat cât de mult îţi doreşti să te întâlneşti cu el, ci încearcă să fii mai rece la începutul relaţiei. Un bărbat care îşi doreşte într-adevăr să te cunoască mai bine va face orice îi stă în putinţă pentru a te cuceri. Aşadar, lasă-te dorită şi pune-l pe jar! După cum spuneam, misterul este un condiment amoros.

Socializarea lupta împotriva ghinionului în dragoste

Femeile care socializează mai mult, în special cu persoanele de sex opus, nu cunosc prea bine gustul ghinionului în dragoste. Ele au mai multe şanse să cunoască diverse persoane cu care ar putea să lege o relaţie de dragoste. Urmează-le şi tu exemplul şi nu te teme să discuţi chiar cu bărbaţi care nu te atrag în mod special. Important este să îţi lărgeşti cercul de cunoştinţe şi să te alegi cu câţiva admiratori. Este mai bine să ai de unde să alegi decât să nu te placă niciunul.

Nu te ataşă prea repede de un bărbat

Oricât de mult ţi-ar plăcea firea unui bărbat, încearcă să ţii sub control fluturii din stomac. Dacă lucrurile nu vor funcţiona între voi, vei considera că ghinionul în dragoste a crescut proporţional cu durerea pe care o ai în sufletul tău. De asemenea, încearcă să nu te îndrăgosteşti de un reprezentant al sexului opus cu care nu există prea multe şanse să începi o relaţie. Te vei scuti de multe neplăceri pe viitor.

Bărbaţii nepotriviţi = ghinion în dragoste

Bărbaţii nepotriviţi nu sunt oare motivul principal pentru care femeile consideră că au ghinion în dragoste? Şi totuşi, de ce ne îndrăgostim tocmai de ei? Îi recunoaştem de la distanţă, dar ceva mai presus de noi parcă ne împinge în braţele lor. Dacă ai trăit de prea multe ori acest scenariu amoros, schimba ceva în mentalitatea ta. Ai nevoie de un bărbat care să te respecte şi să te iubească, nu de unul care nu te apreciază.

Urmează aceste reguli şi vei reuşi să înfrângi în sfârşit ghinionul în dragoste. Preţuieşte-te mai mult, nu lasa dezamăgirea să pună stăpânire pe tine şi dă o şansă doar bărbatului care merită să fie lângă tine.

Sursa: divahair.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea