Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Ionel Văsuţ, tânărul din Sâncel acuzat că şi-a filmat iubita în timp ce făceau sex şi apoi a şantajat-o a fost eliberat din arest. El este judecat pentru şantaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ionel Văsuţ, tânărul din Sâncel acuzat că şi-a şantajat o fostă iubită cu un filmuleţ porno pe care l-a postat pe youtube, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de şantaj. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Blaj în 19 martie 2012 iar la termenul din 21 martie magistraţii de aici au dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura interdicţiei de a părăsi localitatea pentru Văsuţ.

„Înlocuit măsura arestării preventive a inculpatului cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, cu excepţia datelor la care este chemat la instanţa de judecată pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 21.03.2012 şi până la data de 19.04.2012. Dispus punerea în libertate a inculpatului de sub puterea mandatului de arestare prteventivă nr.12/2012 emis în data de 23.02.2012 de Judecătoria Alba Iulia, în dosar nr.1533/176/2012, dacă nu este arestat în altă cauză”, se arată în minuta Judecătoriei Blaj.

Ionel Văsuţ a fost reţinut şi apoi arestat preventiv în 24 februarie 2012, pe o perioadă de 29 de zile. Văsuţ a şi-a filmat o fostă iubită în timp ce întreţineau relaţii sexuale şi apoi a făcut publice imaginile în ideea de a o determina pe aceasta să continue relaţia cu el. Următorul termen în dosar este programat pentru data de 30 aprilie 2012, la Judecătoria Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea