Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânăr în vârstă de 23 de ani, din Albac, trimis în judecată pentru tentativă la omor – Și-a înjunghiat un consătean, în abdomen și spate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tribunalul Alba a dispus, marți, 27 iunie, începerea judecății în cazul unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din Albac, acuzat de tentativă la omor. Iulian Marian Purel a fost anchetat de procurori  după ce, în luna aprilie, și-a înjunghiat un consătean, aplicându-i două lovituri de cuțit în spate și abdomen.

Potrivit rechizitoriului, ”în data de 18.04.2017, în jurul 19.00, în timp ce se afla la intrarea în comuna Albac, județul Alba, în zona Râului Arieş, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul Iulian Marian Purel a lovit-o pe persoana vătămată T.T.D. cu un cuţit în abdomen şi spate, cauzându-i două plăgi penetrante, una abdominală şi cealaltă axilară posterioară stânga. Leziunile necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, punându-i în primejdie viaţa victimei”.

La data 20.04.2017, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi și libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a respins propunerea si a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu a inculpatului pe o durată de 30 de zile începând cu data de 20.04.2017. Împotriva încheierii de respingere a propunerii de arestare preventivă si luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu s-a formulat contestație de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Potrivit soluției pe scurt, publicată marți, 27 iunie 2017, pe portalul instanței: ”În baza art. 346 alin. 1 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul nr. 230/P/2017 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, a administrării probelor, precum şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul PUREL IULIAN MARIAN … trimis în judecată sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la omor, prev. de art.32 alin.1 C.pen. rap. la art.188 alin.1 C.pen. (…) Cu drept de contesta?ie în 3 zile de la comunicare”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea