Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Sebeş cercetat pentru înșelăciune – A vândut apă în loc de motorină

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

furt de combustibilPoliţiştii din Sebeş l-au identificat, marți, pe Petru Z., de 27 de ani, din municipiu, ca fiind persona despre care există suspiciunea că a comis o faptă de înşelăciune sesizată poliţiei în aceeaşi zi.

Bărbatul care a făcut sesizarea – un cetățean în vârstă de 28 de ani din municipiu – a declarat că în urmă cu aproximativ 30 de zile a fost înşelat de către o persoană necunoscută, care i-a vândut 400 de litri de apă în loc de motorină.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş, a fost identificat Petru Z., persoană despre care există suspiciunea că a comis fapta de înşelăciune şi care a prejudiciat victima cu suma de 1.600 de lei, vânzându-i apă în loc de motorină.

Bărbatul este cercetat şi în alte dosare penale, pentru comiterea aceluiaşi gen de faptă iar în data de 1 august a fost prezentat de către poliţiştii din Sebeş Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Faţă de Petru Z. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale.

Reamintim că la sfârșitul lunii iulie a.c., Petru Z. a fost reținut de polițiști tot pentru înșelăciune. Din cercetările efectuate s-a stabilit că în data de 11.12.2013 şi respectiv 25.07.2014, tânărul a vândut unor persoane cantitatea de 400 litri, respectiv 300 litri motorină, iar ulterior ajungerii la domiciliu părţile vătămate au constatat că în recipientele primite se afla apă, în loc de motorină. Valoarea prejudiciului cauzat la acea dată a fost de 2.650 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea