Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Ocna Mureș reținut de polițiști pentru agresiune – Și-a lovit cu pumnii colegul de pahar și l-a lăsat căzut, în șanț. Victima a ajuns în stare gravă la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Ocna Mureş au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr de 19 ani, din oraş care, pe fondul consumului de alcool, l-a agresat pe un concetăţean.

arestat preventivLa data de 08.12.2016, în jurul orei 6.45, Poliția Orașului Ocna Mureș a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un şanţ de la marginea străzii Crângului din Ocna Mureş, a fost găsit un bărbat rănit în zona capului.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 07/08.12.2016 bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din Ocna Mureş, ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu R.N.V., de 19 ani, din Ocna Mureş, într-un local public din oraş.

La un moment dat, cei doi au plecat spre domicilii însă între ei a avut loc un conflict în urma căruia R.N.V. l-ar fi lovit cu pumnii pe bărbatul de 28 de ani, provocându-i leziuni traumatice în zona capului.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, unde a rămas internată, în stare gravă.

Faţă de R.N.V. poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală”, faptă prevăzută de art. 194, alin. (1) lit. e din Codul Penal, urmând ca în cursul zilei de azi, 9 decembrie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea