Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Cluj cercetat de polițiștii din Alba Iulia, pentru furt – A sustras un telefon mobil dintr-o farmacie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr de 18 ani, din Aghireşu, judeţul Cluj, ca persoană bănuită de săvârşirea a două fapte de furt.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 30 august 2018, ar fi profitat de neatenția angajatei unei farmacii din Alba Iulia şi ar fi sustras un telefon mobil, lăsat în spatele tejghelei, iar în data de 24 octombrie 2018, ar fi profitat de neatenția angajatei unei societăți comerciale din Alba Iulia şi i-ar fi sustras telefonul mobil în valoare de 500 de lei.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt dar şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele sale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea