Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tânăr din Alba condamnat la NOUĂ ani de pușcărie: A VIOLAT o copilă de doar 12 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Tânăr din Alba condamnat la NOUĂ ani de pușcărie: A VIOLAT o copilă de doar 12 ani

Tânărul din Alba cercetat pentru că a violat o minoră de 12 ani la o petrecere din localitatea Vinerea, a fost condamnat la pedeapsa de nouă ani de închisoare.

Faptele s-au petrecut în noaptea de 20 spre 21 iunie 2020, la o petrecere din localitatea Vinerea.

„În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 20/21 iunie 2020, în timp ce se afla la o petrecere organizată de un tânăr din Vinerea, ar fi invitat-o pe sora gazdei, o minoră în vârstă de 12 ani, la o plimbare în grădina casei unde, la un moment dat, ar fi constrâns-o să întrețină cu el raporturi sexuale”, se arată în comunicatul IPJ Alba din 2020.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea tânărul a fost obligat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia la plata sumei de 50.000 lei cu titlu de daune morale. De asemenea instanța a dispus prelevarea de probe biologice de la inculpat pentru a fi utilizate pentru obţinerea şi stocarea în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare a profilului său genetic.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un pieton a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Vasile Goldiș și Mușețelului

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un pieton a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Vasile Goldiș și Mușețelului Un accident a avut loc vineri în jurul orei 14.30, la intersecția străzilor Vasile Goldiș cu Mușețelului. Un pieton a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Potrivit IPJ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea