Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr de 24 de ani, din Șona, reținut de către polițiști: Ar fi intrat în PATRU locuințe și ar fi sustras bani și bunuri în valoare de 2.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânăr de 24 de ani, din Șona, reținut de către polițiști: Ar fi intrat în PATRU locuințe și ar fi sustras bani și bunuri în valoare de 2.000 de lei

La data de 10 iulie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 24 de ani, din comuna Șona, județul Alba, care este bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 3 – 5 iulie 2022, acesta ar fi pătruns, prin efracție sau profitând de faptul că ușile au fost lăsate neasigurate, în 4 locuințe din municipiul Blaj și ar fi sustras bani și bunuri a căror valoare totală a fost estimată la 2.000 de lei.

Elit - Gustul Desăvârșit

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Blaj, care a dispus cercetarea sa sub măsura preventivă a controlului judiciar.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

Birou Cadastru angajează personal pentru activităţi de teren, efectuare măsurători şi prelucrare date pe calculator

Unirea Ziarul

Publicat

în

Birou Cadastru Maxim cu sediul în Municipiul Alba Iulia angajează personal tânăr pentru activităţi de teren, efectuare măsurători şi prelucrare date pe calculator

Alătură-te echipei noastre şi fă parte din biroul nostru tehnic!

Cerinţele de încadrare a personalului sunt minime:

– Disciplină

Elit - Gustul Desăvârșit

– Seriozitate

– Dorinţa de muncă

– Abilităţi practice IT

Trainingul este asigurat de societate, iar beneficiile financiare sunt motivante.

Profită de şansa dezvoltării profesionale într-un mediu modern cu aparatură şi tehnologie de ultimă generaţie alături de echipele noastre de profesionişti.

Aşteptăm CV-urile dumneavoastră la adresa de email [email protected], pe WhatsApp la numărul de telefon 0766216570 sau la sediul nostru din Municipiul Alba Iulia, Strada Septimius Severus nr. 55, Apartament 3, Birou Cadastru Maxim.

Vă aşteptam cu drag!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

FOTO| Elevii de la Colegiul Militar din Alba Iulia, rezultate deosebite la olimpiada de fizică, etapa județeană: Pe ce locuri s-au clasat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari pasionați de științele exacte, care au concurat în acest an la faza județeană a Olimpiadei de Fizică au reușit să obțină rezultate foarte bune în ierarhia locală. Rezultatele înregistrate de elevi demonstrează că dețin cunoștințele necesare pentru a performa la această disciplină.

Pregătiți de doamnele profesoare Dorina Filipescu, Sanda Irimie și Laura Ciobanu, elevii colegiului militar au obținut un Loc II, un Premiu III și patru Mențiuni.

Elit - Gustul Desăvârșit

Elevul caporal Andrei Mureșan (clasa a X-a), coordonat de doamna profesoară Dorina Filipescu a reușit să se claseze al doilea în ierarhie, iar elevul fruntaș Ionuț Bonțe (clasa a IX-a), coordonat de doamna profesoară Laura Ciobanu a obținut Premiul III.

Mențiuni au obținut elevul caporal Tudor Moga (clasa a X-a) și elevii fruntaș Claudiu Stanciu și Szabo Sonya (clasa a IX-a), sub coordonarea doamnei profesoare Sanda Irimie și elevul fruntaș Fineas Nathan Lascu (clasa a IX-a), pregătit de doamna profesoară Dorina Filipescu.

Tuturor felicitări și mult succes la următoarele concursuri!


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

FOTO| ”Polițist pentru o zi”: Zece liceeni au avut ocazia de a vedea ”cu ce se mănâncă” meseria de polițist

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO| ”Polițist pentru o zi”: Zece liceeni au avut ocazia de a vedea ”cu ce se mănâncă” meseria de polițist

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a avut oaspeți deosebiți. Zece liceeni care se pregătesc pentru a deveni polițiști au luat parte la proiectul ”Polițist pentru o zi”, pentru a înțelege ce presupune această meserie. Manifestările dedicate Zilei Poliției Române continuă.

În cadrul manifestărilor dedicate aniversării, la data de 25 Martie, a Zilei Poliției Române, ieri, 20 martie 2023, polițiști din cadrul mai multor structuri ale inspectoratului au fost alături de 10 tineri care au fost selectați, anul acesta, pentru a lua parte la activitățile organizate în cadrul proiectului intitulat „Polițist pentru o zi”.

Elit - Gustul Desăvârșit

Tudor, Maria, Viorel, Mihai, Alexandra, Vlad, Iustin, Daniel, Andreea și Marian sunt elevi din clasele a X-a și a XI-a, care învață în licee din Alba Iulia, Sebeș și Aiud și care se pregătesc pentru a da admitere la una dintre instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru a deveni polițiști.

Polițiști de ordine publică, investigații criminale, rutieră și criminalistic le-au explicat tinerilor cum se desfășoară munca lor de zi cu zi, care sunt mijloacele tehnice pe care le au la dispoziție, cum se realizează cooperarea structurilor de poliție și le-au împărtășit diverse experiențe pe care le-au avut în carieră.

A urmat întâlnirea cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar tinerii au avut prilejul să vadă mijloacele de intervenție folosite de această structură în misiunile de forță la care participă.

Prin grija polițiștilor de la Biroul de Pregătire Profesională adolescenții au luat parte la o lecție de autoapărare, pentru a înțelege ce presupune pregătirea tactică a unui polițist.

Experiența prin care au trecut cei 10 tineri i-a ajutat să își facă o imagine despre ce presupune pregătirea unui polițist și să fie mai încrezători că drumul pe care l-au ales este cel potrivit pentru ei.

Activitatea a fost sprijinită de polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară.

Manifestările organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Alba în contextul sărbătoririi, la 25 Martie, a Zilei Poliției Române, continuă pe durata întregii săptămâni, cu caravana promovării profesiei de polițist și competiții sportive.

Mâine, 22 martie, polițiști din cadrul inspectoratului vor participa la o acțiune de donare de sânge.

Vineri, 24 martie, începând cu ora 10,00, în Piața Cetății din Alba Iulia, vor avea loc activități demonstrative și vor fi expusese mijloace de intervenție. La aceste activități sunt invitați să participe toți cei interesați să interacționeze cu polițiștii.

Festivitatea aniversară va avea loc, vineri 24 martie, la Muzeul Principia din Alba Iulia, prilej cu care, în prezența invitaților, vor fi prezentate avansările în gradul profesional următor și vor fi acordate diplome și distincții polițiștilor care au dat dovadă de curaj deosebit sau au contribuit la salvarea de vieți omenești.

Pentru organizarea activităților dedicate Zilei Poliției Române, Inspectoratul de Poliție Județean Alba este sprijinit de Primăria Municipiului Alba Iulia, Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba, asociațiile polițiștilor Apulum Pol și Dinamo, Corpul Național al Polițiștilor Alba, Asociația Internațională a Polițiștilor – Regiunea I Alba și sindicatele reprezentative.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare