// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia, cercetat pentru furt. A sustras dintr-un magazin, mai multe produse alimentare

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr ce a furat dintr-un magazin mai multe produse alimentare. Acesta a mai fost cercetat pentru furturi, loviri şi distrugere.

La data de 19 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia, ce este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Acesta ar fi sustras, dintr-un magazin din Alba Iulia, mai multe produse alimentare, în valoare de 129 de lei şi a fost surprins de agentul de pază al magazinului, care a anunţat poliţia.

Tânărul nu este la prima faptă penală, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii constatând că a mai fost cercetat şi în alte dosare, pentru furturi, distrugere şi lovire.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia, cercetat pentru furt. A sustras dintr-un magazin, mai multe produse alimentare

  1. CIUFU 21.02.2018 la 9:27

    PAI VEDETI CA HOTU TOT HOT RAMINE.
    LA PRIMA APARITIE IN ZIAR VALOAREA A FOST DE 40 LEI SE VEDE CA MARGE IN CRESTERE.
    DE MUNCIT NU VREA?