Rămâi conectat

Societate

Talentata interpretă Antinia Simion, pregătită să câştige titlul de Miss Boboc 2013 al Colegiului Naţional „HCC”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antinia Simion, cunoscută în lumea muzicii pentru performanţele foarte bune pe care le-a obţinut încă de la o vârstă atât de fragedă, participă la balul bobocilor pentru că nu a mai întâlnit o astfel de experienţă şi pentru că este convinsă că amintirea balului, indiferent de decizia juriului, va fi una plăcută.

Dacă am vorbi despre performanţele Antiniei din muzică, ar trebui să scriem un alt material, însă amintim că este câştigătoarea marelui trofeu al Concursului Naţional „Voices” Alba Iulia 2013 şi se poate mândri că în 2012 a adus marele trofeu al Festivalului Internaţional „Steaua Carpaţilor” la Alba Iulia. Printre interpreţii ei preferaţi se numără Avicii, The Script şi Beyonce.

Elevă la profilul filologie intensiv engleză, Antinia spune că muzica va rămâne la stadiul de pasiune şi crede că va face carieră cu facultatea de drept sau ca şi medic stomatolog, iar conservatorul va fi a doua facultate.

Când nu este la şcoală sau când şi-a terminat de făcut temele se delectează cu prietenii, cântă, ascultă muzică sau dansează. La 15 ani are 1,63 înălţime şi cântăreşte 51 de kilograme.

Dacă îţi place Antinia Simion apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Miss Popularitate Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=466]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea