Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Talentata handbalistă Teodora Damian, remarcată la naționala de cadete a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Talentata handbalistă Teodora Damian, ce va împlini 16 ani în 9 decembrie, jucătoare ce provine din Războieni-Cetate, dintr-o familie împătimită de sport, s-a remarcat la prima acțiune în “tricolor”.

Echipa națională de handbal cadete (anii 2006 și 2007) a participat, în premieră, la un turneu internațional, în Ungaria la Siofok, România clasându-se pe locul secund (două victorii și o înfrângere).

Folosită pe postul de inter dreapta dar și centru, Teo a dat un randament excelent, fiind titulară incontestabilă, golgheterul reprezentative juvenile și căpitanul reprezentativei antrenate de Marius Dănuleț, ajutat de Mihaela Ciubotariu și Eugen Ciulei. În meciul cu Ungaria, scor 26-35 (11-18), Teodora a marcat 10 goluri, contra Austriei, victorie cu scorul de 28-26 (18-6) și-a mai trecut în drept 5 reușite, iar în ultima confruntare, succes clar cu Polonia, scor 24-16 (12-5), a  mai reușit 4 goluri.

Acțiunea de pregătire începută la Izvorani are drept obiectiv pregătirea acestei generații în vederea participării la Campionatul European de Junioare de anul viitor. Considerată un “diamant” încă neșlefuit, o jucătoarea cu un potențial fantastic, handbalista din Ocna Mureș o are drept idol pe celebra Cristina Neagu. La nivelul echipei de club evoluează la echipa Liceului Teoretic “Liviu Rebreanu” Turda, unde este pregătită de fosta internațională Mihaela Tivadar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea