Rămâi conectat

Actualitate

Tabăra de fotografie la Găbud pentru tinerii din Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Liga Studenților din Timișoara organizează în perioada 4-7 iulie pentru tinerii din Cugir, în localitatea Găƒbud (metocul Mănăstirii Oașa-Schitul Sfântul Ioan Evanghelistul) work-shop-ul de fotografie de peisaj cu Mihai Moiceanu, ediția a VII-a, eveniment adresat elevilor, studenților cât și proaspeților absolvenți.

Mihai Moiceanu este membru al Asociației Artiștilor fotografi și unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de natură și călătorie din România, autor de cărți și albume, editorialist, trainer cu experiență, precum și ghid montan atestat. Acesta are în palmares 500 de acceptări în saloane internaționale de fotografie, 29 de premii internaționale, peste 500 de acceptări în saloane naționale, 42 de premii naționale, excelență FIAP cu rang de aur.
Metocul Mănăstirii Oașa,  Schitul Sfântul Ioan Evanghelistul este construit pe culmea unui deal din localitatea Găbud, care se află la confluența județelor  Mureș, Alba și Cluj. Participanții vor fi cazați la Schitul Sf. Ioan Evanghelistul iar cazarea și masa vor fi gratuite. Informații și detalii se pot obține la tel: 0721.230.940.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la Rabla Plus 2024: Valoarea ecotichetului scade la jumătate pentru achiziția de mașini full electrice

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la Rabla Plus 2024: Valoarea ecotichetului scade la jumătate pentru achiziția de mașini full electrice Cuantumul ecotichetului pentru achiziţionarea unui autovehicul nou pur electric va fi redus la 25.500 de lei, indiferent de numărul de autovehicule uzate predate spre casare în programul Rabla Plus, arată un proiect scos în consultare de Ministerul Mediului. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea