Rămâi conectat

Politică Administrație

“Susţine România”. Un proiect multianual de creştere a gradului de încredere şi a notorietăţii valorilor naţionale şi ale judeţului

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Susţine România”. Un proiect de promovare a bunei practici, a valorii, a tot ceea ce este românesc.

Proiectul este iniţiat în Anul Centenarului, pornind de la folclor, şi lansat odată cu Festivalul Naţional “Strugurele de Aur”,  care este valorificarea tezaurului folcloric al României.

Partea de folclor, tradiţie şi etnografie este una dintre cele trei direcţii de dezvoltare ale proiectului.

A doua direcţie de dezvoltare este istoria, cultura şi va fi lansată la 1 Decembrie,  iar a treia, dezvoltarea economică, care va fi lansată la Gala Best of Business , când se sărbătoresc agenţii economici.

“Aceste direcţii le îmbunătăţim pe alte direcţii, acolo unde valoarea românească există, pentru a arăta tuturor că în România se poate,  şi ne facem cunoscuţi nu numai în judeţul Alba, nu numai în România dar şi peste hotare”, a declarat administratorul public al judeţuluI Alba, Dan Popescu.

Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 4 ani, dar se doreşte a fi un proiect permanent care să pună în valoare “valoarea românească”.

“Adresabilitarea lui este nu numai locală, este naţională, pentru ca oamenii să cunoască parte din valorile noastre şi cu ele se poate construi identitatea”, a mai spus Dan Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea