“Susţine România”. Un proiect multianual de creştere a gradului de încredere şi a notorietăţii valorilor naţionale şi ale judeţului

“Susţine România”. Un proiect de promovare a bunei practici, a valorii, a tot ceea ce este românesc.

Proiectul este iniţiat în Anul Centenarului, pornind de la folclor, şi lansat odată cu Festivalul Naţional “Strugurele de Aur”,  care este valorificarea tezaurului folcloric al României.

ELIT

Partea de folclor, tradiţie şi etnografie este una dintre cele trei direcţii de dezvoltare ale proiectului.

A doua direcţie de dezvoltare este istoria, cultura şi va fi lansată la 1 Decembrie,  iar a treia, dezvoltarea economică, care va fi lansată la Gala Best of Business , când se sărbătoresc agenţii economici.

“Aceste direcţii le îmbunătăţim pe alte direcţii, acolo unde valoarea românească există, pentru a arăta tuturor că în România se poate,  şi ne facem cunoscuţi nu numai în judeţul Alba, nu numai în România dar şi peste hotare”, a declarat administratorul public al judeţuluI Alba, Dan Popescu.

Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 4 ani, dar se doreşte a fi un proiect permanent care să pună în valoare “valoarea românească”.

“Adresabilitarea lui este nu numai locală, este naţională, pentru ca oamenii să cunoască parte din valorile noastre şi cu ele se poate construi identitatea”, a mai spus Dan Popescu.

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...