Rămâi conectat

Ştirea zilei

Suspectul în cazul crimei din Sălciua a fost arestat preventiv de magistrații Tribunalului Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Magistrații Tribunalului Alba au admis, joi, propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul bărbatului din Sălciua, bănuit de omor, decizia nefiind definitivă și poate fi atacată cu contestație.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Sălciua este acuzat că a intrat în casa unui vecin, de 60 de ani, căruia i-a aplicat mai multe lovituri, cu pumnii și capul, în zona abdomenului și a pieptului, în urma cărora a murit.

Procurorii l-au reținut, joi, pe bărbat, iar apoi l-au dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți, care a admis propunerea de arestare preventivă.

Potrivit unor surse judiciare, crima s-a produs în noaptea de 8 spre 9 octombrie, iar bărbatul a fost găsit mort în 10 octombrie de către fratele lui.

Incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict mai vechi iscat între cei doi consăteni.

Atacatorul a intrat în locuința victimei și i-a aplicat, cu sălbăticie, mai multe lovituri cu pumnii și capul în zona abdomenului, cauzându-i fracturi costale și politraumatisme.

Din cauza rănilor suferite, victima a decedat, fiind găsită după aproape 24 de ore.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea