Suspectul în cazul crimei din Sălciua a fost arestat preventiv de magistrații Tribunalului Alba

Magistrații Tribunalului Alba au admis, joi, propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul bărbatului din Sălciua, bănuit de omor, decizia nefiind definitivă și poate fi atacată cu contestație.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Sălciua este acuzat că a intrat în casa unui vecin, de 60 de ani, căruia i-a aplicat mai multe lovituri, cu pumnii și capul, în zona abdomenului și a pieptului, în urma cărora a murit.

Procurorii l-au reținut, joi, pe bărbat, iar apoi l-au dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți, care a admis propunerea de arestare preventivă.

INFORMARE COVID-19

Potrivit unor surse judiciare, crima s-a produs în noaptea de 8 spre 9 octombrie, iar bărbatul a fost găsit mort în 10 octombrie de către fratele lui.

Incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict mai vechi iscat între cei doi consăteni.

Atacatorul a intrat în locuința victimei și i-a aplicat, cu sălbăticie, mai multe lovituri cu pumnii și capul în zona abdomenului, cauzându-i fracturi costale și politraumatisme.

Din cauza rănilor suferite, victima a decedat, fiind găsită după aproape 24 de ore.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...