Rămâi conectat

Ştirea zilei

SURSE: Adrian Negruțiu, Dumitru Fulea și Dan Cherecheș, trei vechi liberali ”în cărți” pentru funcția de vicepreședinte al CJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 26 ianuarie va avea loc ședința Consiliului Județean Alba care are pe Ordinea de Zi alegerea unui nou vicepreședinte pentru funcția rămasă vacantă după alegerea lui Florin Roman ca deputat. Potrivit surselor noastre, chiar dacă noul PNL Alba funcționează ca un partid unitar, totuși, funcția aflată în discuție va reveni unui vechi liberal, iar ”în cărți” se află consilierii județeni Adrian Negruțiu, Dumitru Fulea și Dan Cherecheș.

vicepresedinte cj albaAdrian Negruțiu, cunoscut în vechiul PNL ca ”omul lui Florin Roman”, imediat după alegerea acestuia ca deputat, era dat ca aproape sigur să-i ocupe locul din conducerea CJ, majoritatea membrilor PNL Alba afirmând că este normal ca Roman să-și lase un urmaș pe funcție. Între timp lucrurile s-au mai schimbat, iar în cursa internă din partid au intrat Dumitru Fulea și Dan Cherecheș.

Mitică Fulea – cum îi spun vechii liberali – se pare că ar fi preferatul acestora în cazul unui vot în Comitetul Județean al PNL Alba, el fiind un liberal consacrat și având relații excelente atât cu Teodor Atanasiu și cu vechii săi colegi de partid, cât și cu Ion Dumitrel și cu colegii din vechiul PDL. În cazul unui vot intern și în măsura în care Fulea își dorește această funcție, și este dispus să renunțe la postul de la AFIR, se pare că are cele mai mari șanse să devină noul vicepreședinte al CJ Alba.

La răndul său, Dan Cherecheș, ultimul intrat în cursă, chiar dacă nu are popularitatea celorlalți doi în partid, se află în relații bune cu toți colegii, iar în perioada în care a fost inspector general adjunct la ISJ Alba, probabil a fost unul dintre conducătorii de instituții care a comunicat cel mai bine cu presa.

Chiar dacă, oficial, vicepreședintele va fi ales în ședința CJ Alba de joi, el va fi votat înainte în Comitetul Județean al vechiului PNL Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea