SURSE: Adrian Negruțiu, Dumitru Fulea și Dan Cherecheș, trei vechi liberali ”în cărți” pentru funcția de vicepreședinte al CJ Alba

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

În data de 26 ianuarie va avea loc ședința Consiliului Județean Alba care are pe Ordinea de Zi alegerea unui nou vicepreședinte pentru funcția rămasă vacantă după alegerea lui Florin Roman ca deputat. Potrivit surselor noastre, chiar dacă noul PNL Alba funcționează ca un partid unitar, totuși, funcția aflată în discuție va reveni unui vechi liberal, iar ”în cărți” se află consilierii județeni Adrian Negruțiu, Dumitru Fulea și Dan Cherecheș.

vicepresedinte cj albaAdrian Negruțiu, cunoscut în vechiul PNL ca ”omul lui Florin Roman”, imediat după alegerea acestuia ca deputat, era dat ca aproape sigur să-i ocupe locul din conducerea CJ, majoritatea membrilor PNL Alba afirmând că este normal ca Roman să-și lase un urmaș pe funcție. Între timp lucrurile s-au mai schimbat, iar în cursa internă din partid au intrat Dumitru Fulea și Dan Cherecheș.

Mitică Fulea – cum îi spun vechii liberali – se pare că ar fi preferatul acestora în cazul unui vot în Comitetul Județean al PNL Alba, el fiind un liberal consacrat și având relații excelente atât cu Teodor Atanasiu și cu vechii săi colegi de partid, cât și cu Ion Dumitrel și cu colegii din vechiul PDL. În cazul unui vot intern și în măsura în care Fulea își dorește această funcție, și este dispus să renunțe la postul de la AFIR, se pare că are cele mai mari șanse să devină noul vicepreședinte al CJ Alba.

La răndul său, Dan Cherecheș, ultimul intrat în cursă, chiar dacă nu are popularitatea celorlalți doi în partid, se află în relații bune cu toți colegii, iar în perioada în care a fost inspector general adjunct la ISJ Alba, probabil a fost unul dintre conducătorii de instituții care a comunicat cel mai bine cu presa.

Chiar dacă, oficial, vicepreședintele va fi ales în ședința CJ Alba de joi, el va fi votat înainte în Comitetul Județean al vechiului PNL Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Comentarii

DSS Alba 25 ianuarie 2017 at 7:51

ALOOO , ce faceti cu ion marin(cas) ca se bate cu caramida in piept ca v a lua locul lui roman ???
poate creati o schema noua in cadrul cj alba pt a avea trei … vicepresedinti ???

Maricica Georgiana Kauffermann 25 ianuarie 2017 at 8:57

Foarte bine! Foarte bine ! Sa fie Mitica Fulea sef la judet pentru ca sa stirpeasca poluarea de la Sebes. In toate discutiile este foarte pornit contra nenorocitei poluari din Sebes. Ca doara el ii Sebesan.
Mitica nu poate suferi ceea ce se intampla la Sebes cu poluarea si precis va face ceea ce trebuie sa faca ub sef de la judet in contra acestei poluari. Si sa nu se mai imbolbaveasca oamenii de tot felu de cancere

Popescu Nastasia 25 ianuarie 2017 at 10:00

Buna dimineata!Am o vechime de 15 ani timp in care am avut salariul fix de 938 lei.Am varsta de 63 ani si vreau sa stiu daca pot iesi la pensie si daca da care imi va fi punctul de pensie pentru cele relatate mai sus .Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Horea 25 ianuarie 2017 at 13:43

Evident: Google!

cititor 25 ianuarie 2017 at 16:55

Nu vad ce cauta mesajul asta aici, e la misto? N-aveai cum sa ai timp de 15 ani acelasi salariu. Intreb din curiozitate: ceilalti 48 de ani ce ai facut?

pilu 25 ianuarie 2017 at 22:30

Mai stai pana la 65 de ani si apoi mai intreaba.

Ion 25 ianuarie 2017 at 10:17

lasă ca se ocupă „hemoroidu’ tăriceanului” de el !

De la Reciu 25 ianuarie 2017 at 14:13

E cakarea Troei daca dezertorul lui DD ajunge la varful cj AB.D-le Ioan LaZAR nu permite urcarea pe culmi de civilizatie a comunistilor inraiti si cu ganduri marete….cum tragana DSSAlba .

stefan 25 ianuarie 2017 at 18:15

Liberalii nu au fost si nu vor fi niciodata la putere.Ei se considera capitalisti,patroni,nu au treaba cu omul de rand.Pentru ei,omul de rand trebuie sa fie cat mai sarac,numai asa te poate tine sub talpa lor,se imbogatesc pe munca oamenilor saraci. Sunt niste mafioti,inumani fara pic de respect.Uitati-va acum la alegeri:nu sunt bani pentru saraci in buget.Si daca vor fi bani?,oare de ajungeau la putere ce faceau cu ei?.Pentru mine sunt niste escroci.

Samuraiul 26 ianuarie 2017 at 8:01

Escrocii ăștia țin țara in funcțiune,boule!

stefan 26 ianuarie 2017 at 14:22

Escroc esti tu,noi amaratii tinem tara in functiune,nu voi asa zisi patroni(bisnitari).

Comentariile sunt oprite