Rămâi conectat

Ştirea zilei

Subprefectul USR de Alba, Claudiu Nemeș, DEMIS de Florin Cîțu. Peste 40 de persoane, demise dintr-un foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Subprefectul USR de Alba, Claudiu Nemeș, DEMIS de Florin Cîțu

Subprefectul USR de Alba, Claudiu Nemeș, a fost demis în cursul zilei de astăzi, 9 septembrie, de către Florin Cîțu, în urma ședinței de guvern.

În această ședință, Florin Cîțu a demis 14 prefecți și 28 de subprefecți susținuți de USR-PLUS.

În urmă cu două zile, subprefectul USR de Alba, Claudiu Nemeș a anunțat că nu va demisiona din funcție, după ce miniștrii USR-Plus și-au depus mandatele în cursul dimineții de marți. Acesta a spus că va continua munca începută la prefectură, iar dacă va fi demis va continua să facă auzită vocea cetățenilor din județ.

„La momentul când am fost numit subprefect am trecut prin niște filtre, iar nu filtrele pe criterii politice au fost cele care au contat ci cele bazate pe competență și în acest moment nu poate nimeni să-mi șteargă această competență pentru care am fost numit aici.

În aceste două luni în care mi-am exercitat funcția de subprefect eu consider că mi-am îndeplinit cu succes toate atribuțiile pe care le-am avut.

În concluzie, eu voi continua ceea ce am început în prefectură, iar în cazul în care aș fi demis, voi fi alături de cetățenii din județul Alba și voi continua să le fac vocea auzită, de asta am intrat în politică”, a declarat supbrefectul Claudiu Nemeș, pentru ziarulunirea.ro

La nivel național, liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat marţi că membrii de partid care ocupă funcţii în eşalonul doi al Guvernului nu îşi vor da demisia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea