Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Subiecte simulare Bacalaureat 2014 (BAC) la informatică. Proba la alegere a profilului şi a specializării a avut loc astăzi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevi Bacalaureat 201302Subiectele simulării examenului de Bacalaureat 2014 (BAC), la informatică, proba la alegere a profilului şi specializării, pentru clasa a XII-a au fost publicate la sediile instituţiilor de învăţământ unde s-a ţinut simularea.

Ministerul Educaţiei a hotărât ca în 2014 elevii să dea simularea examenului de Bacalaureat 2014 în acelaşi timp, spre deosebire de anul trecut când fiecare şcoală a organizat simularea când voia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit metodologiei accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30, iar examenul începe la ora 9:00, când elevii primesc subiectele. Elevii vor avea trei ore la dispoziţie pentru a rezolva subiectele şi nu pot părăsi sala de examinare mai repede de 10.30.

Rezultatele vor fi publicate în 14 martie, iar notele nu se trec în catalog.

[nggallery id=1236]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier” Marți, 23 aprilie, în foaierul modernei construcții care adăpostește Centrul Cultural din Vișeu de Sus, a avut loc gala de decernare a premiilor ediției a XXII-a a Festivalului-concurs de satiră și umor „Zâmbete în Prier”, festival la care reprezentantul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea