Rămâi conectat

Ştirea zilei

Subiecte Evaluare Națională 2016 la matematică pentru elevii de clasa a IV-a

Ziarul Unirea

Publicat

în

Subiectele la Evaluarea Națională 2016 la matematică pentru elevii de clasa a IV-a. Evaluarea Națională a fost susținută, luni, de circa 3.200 de elevi din Alba și de aproximativ 200.000 de elevi din întreaga țară.

Test 1  – click 

Test 2 – click 

Marți, elevii de clasa a IV-a au susţinut proba la matematică, după ce luni au susținut-o pe cea la limba română, iar joi, elevii din cadrul minorităţilor naţionale vor susţine proba la limba maternă. Fiecare test durează câte 60 de minute.

Aproximativ 200.000 de elevi de clasa a IV-a vor susține evaluarea națională. În județul Alba sunt așteptați 3.277 de elevi.

Testele vor fi evaluate în unitățile de învățământ de către cadrele didactice care predau în respectivele școli.

MENCȘ precizează că rezultatele obținute nu se înregistrează în catalogul clasei, fiind valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare și prin informarea părinților.

Elevii de clasa a VI-a au susținut Evaluarea Națională.

Pe 6 iunie vine şi rândul elevilor de clasa a II-a, care vor susţine proba de scris în limba română. Pe 7 iunie vor susţine proba de citit în limba română, iar pe 8 iunie proba de matematică, potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei.

Notele de la aceste evaluări nu se trec în catalog, ci se folosesc pentru realizarea unui portofoliu de lucru pentru fiecare copil în parte, care arată nivelul de cunoştinţe. De asemenea, rezultatele sunt centralizate la nivelul Ministerului Educaţiei pentru a realiza un raport naţional, pe care ministerul îl publică de doi ani, în fiecare toamnă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea