Rămâi conectat

Actualitate

STUDIU: Starea sănătății, siguranța locului de muncă și datoriile sunt principalele îngrijorări ale românilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Principalele îngrijorări ale românilor sunt starea sănătății, siguranța locului de muncă, datoriile și creșterea valorii facturilor la utilități, arată un studiu referitor la încrederea consumatorului la nivel global.

”Starea sănătății și datoriile sunt menționate semnificativ mai mult în rândul românilor comparativ cu media europeană, ca principale îngrijorări. Temerile cu privire la siguranța locului de muncă au rămas în continuare la un nivel ridicat (20% față de 19% în T3), cu mult peste nivelul de 9% din T2. Îngrijorările referitoare la economie au continuat să crească, ajungând la un nivel de 10% (față de 8% în T3 și 7% în T2). La polul opus, temerile cu privire la izbucnirea unui război au scăzut semnificativ în T4 2014, la 4%, după un nivel stabil de 7% în T2 și T3. Printre alte îngrijorări de natură economică, temerile cu privire la datorii au crescut la 13%, semnificativ mai mult față de T3 (9%)”, arată studiul realizat de compania Nielsen.

Citeşte şi: Concurs anulat pentru suspiciuni de fraudă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

Pe de altă parte, în ceea ce privește indexul încrederii consumatorilor, România își păstrează ritmul bun de creștere, înregistrând un scor ușor peste media europeană și semnificativ mai mare decât al celorlalte țări din vecinătate, precizează sursa citată. De altfel, încrederea consumatorului în România a consemnat cel mai înalt scor de la începutul turbulențelor financiare globale din 2008, în pofida unui mediu socio-politic național și european în continuă schimbare.

Sursa Agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea